Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förebild



Din personlighet. Dina drömmar och din livsåskådning.
Din generositet,
din fina människosyn och ditt hjärta.

Du är human och vänlig,
inbjudande och tolerant, bemötande och världsvan
och positiv till din omvärld till andra kulturer.

Du kämpar för alla människors rätt att få finnas till
och du tycker om att lyssna mer än prata.

Du är enkel och inte rik på pengar men du är rik
på andra förmågor.
och delar gärna med dig
av det lilla du har.

Du låter andra gå före.
Du ger plats istället för att ta. utan att för den skull bli utan.
För du är trygg i dig själv.

Dej vill man gärna ha som vän, som arbetskamrat
eller som syster,
bror,
som granne
att få energi av.
Att bli glad av.

Du tröttar aldig ut.

Du känns aldrig besvärlig eller obehaglig.
Dig kan man inte bli rädd för.

Du är alltid att lita på där du står
med fötterna på jorden.

Vill jag gå bakom och följa.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-29 22:59



Bookmark and Share


  Niliboy
Ett ideal jo, något att eftersträva!
2021-12-30

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tack, jag tar åt mig allt gott. Nu mår jag bra igen..... :)
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg