Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag lekte som barn







Hus
som inte längre finns.
Idag går där
en trafikerad motorväg
där jag lekte som barn

Människor
som inte längre finns.
Idag
lever andra människor
där jag lekte som barn.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-30 09:12



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja det förändras, hela Malmberget är snart borta där jag levde!
2021-12-30

  Monica Lindgren
Ja så är det. Stor igenkänning, stramt och väl formulerat.
2021-12-30

  Lottie Ålhed VIP
Det föränderliga livet. Igenkänning för många kan jag tro. Fin och enkel dikt med känsla.
2021-12-30

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag vet, det är förlorat.
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg