Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svalnad

 

_____________

Jag lämnar tårarna

mot himlarandens vägg

Havsbruset simmar

ovan molnen

Daggen av gårdagen

berör mig inte mer

_____________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-30 21:59



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så annorlunda bilder! t.ex..
"Havsbruset simmar ovan molnen"
väldigt fint!
känner en frihet i orden i din dikt, nästan en förnöjsamhet

Mycket bra!
2022-01-02

  Maria Sundelin VIP
Gillas
2021-12-31

  Feliaxel VIP
Vackert berörande
2021-12-31

  Kajan VIP
Storslagen, med stor skönhet om befrielsen.
2021-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Ny dag, nya möjligheter, tänker jag när jag läser din fina text.
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP