Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt år - Nya möjligheter


Gott nytt år

GOTT NYTT ÅR

Det år som var
hänger ännu kvar

Att försöka
sluta röka

kan aldrig vara sant
Det som är intressant

var nog att öva
på att ej bedöva

min stora oro
och försöka tro

på mitt sanna liv
och ta mina kliv

och förundras var dag
över att jag är jag

Föregående år
gav några sår

och tiden kändes kort
innan pappa gick bort

Det var också ett år
av nåt som återstår

när jag till slut
vågade ge ut

en och annan fågeldikt
om livet och dess skikt

Och hur jag än mår
kommer jag i år

att skaffa mig en katt
för att få det lite glatt




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-01 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP