Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babbel

Meningslöst tjatter,
sociala medier
inflateras och går
på steroider
Hade någon kommit på
något nytt hade vi vetat
Istället pågår
en uttryckslös kamp
om vår uppmärksamhet
Aldrig förut, har vi
flödats över av så mycket
information och babbel
samtidigt som vi mår
som sämst
Gör ditt samarbete
och för fram din produkt
och le inför kameran...




Prosa av Seasons VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-01 13:33



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra!! Dagens verklighet!!
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP