Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urskulden

Kalender förd med noggrannhet,
befäster känslan av en
mogenhet
och vuxen dignitet
som med åren lagt sig ovanpå.
Vår samlade genialitet.

Ett arkeologiskt skrapande
kröns med upptäckten av de mest
primitiva drifter.

Skydda dem, bevara dem i skrifter,
visa upp dem på gatorna
i monter av skottsäkert glas!

Beteendekulturens sensationella
vagga.
Urskuldens pergament.




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-03 16:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klur fyndigt skriftat
Ur led är då tiden
Som bär på allt
och inget inuti:
" Beteende kulturens
sensationella vagga"

2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP