Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.J.S.B.


Johann Sebastian Bach



Bach.......... .... väller in inombords...
Spelar på mitt hjärta, mina lungor
utsvävar genom mina hjärtslag, svävar igenom mina andetag...
Förlorar mig till hans tillkännagivande.. av mitt innerliga.. jag
Låter honom anlända till mina sorger.... frigöra mina inombords förtöjningar..
...smeka bort mina tårar... stilla mitt brösts förtvivlade upphöjningar
...
Besegra mig....
....
....
....
slutligen.
....
.....
Äntligen..
.....
.....
Lägger mig ner... flödar ut ovanpå tonerna.....
och låter det hända med mig....




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-03 16:58



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En böljande mjuk kapitulation inför den befriande överlåtelsen.
2023-05-05

  in effigie VIP
starkt igenkännande...
2022-03-28

  in effigie VIP
igenkänande...
2022-03-28

  SatansSon
lyssnade på händel dag. av misstag
2022-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Själv gillar jag punk, ska och reggae.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska