Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbunden


Mina anteckningar är bundna till papperet,
Jag bottnar i ett bundet pappersark,
Jag frigörs av ditt blottläggande av mina ord,
Hur du lösgör, en ordstämpling i taget,
Hur du håller i mig, så finmaskigt flortunn
och frilägger mig
Mina ord inifrån raderna,
och löser upp det sista av mig, av vätan inifrån dina läppar.
När du återigen sluter om mig
och försluter mig




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 89 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-13 08:01



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
så poetiskt, känns just flortunnt, i vackraste sköraste bemärkelse
2023-10-14

  Kungskobran VIP
Bunden försluten som i en kokong men ändå inte
2023-10-13

  Kajan VIP
Mycket kommunicerande . Vart ord välavvägt.
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska