Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud och du


Tyllrevorna är det vackraste i min klänning,
Slitningarna,
ty däri fylls tyllet ut
av dina vackra fingrars… upptäcksfärd;
det vackraste som någonsin
har beträtt..min hud




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-11 08:59



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Sinnligheten personifierad.
2024-02-16

  Kungskobran VIP
Vilket klipp
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska