Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagen om tyngd

Blekheten av nakenheten
Vekheten av ett avlagt klänningstyg,
utspritt utöver marken.
Överlagt naturen.
Inunder ~ andas stjälkarna.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 82 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-15 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska