Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad värme


”I någons famn.”;
Vilken vacker destination.
Att vallfärda till.
En mörk, frusen natt som denna.
Att hållas tätt intill ett styvt skjortbröst är allt jag vill.
Känna inverkan av styrkan ifrån en annan.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 98 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-05-16 06:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin liknelse styrkan från skjortbröstet och närheten
2023-05-16

    Sefarge VIP
Genialiskt "enkelt" skrivet!
Ja det enkla kan ju vara
det svåra att uppnå. ..?
(i all sin enkel-het)
;)
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska