Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
___________


Haute couture

Klädkoder är till för att brytas,
Vi bryter oss ut ur kläderna med koderna.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-03 17:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra betänkansvärd skrivelse. ..
Det är det banbrytande man minns!
Men kanske ej vad det kostat på
för dem som"bröt ny mark?"
2022-01-10

  Emanuel Sigridsson VIP
En välformulerad text som känns om ett första bud i modebranschen, utan den ingen förändring, inget nytt plagg. Texten påminner mig om den stora utställningen om mode på Moderna museet, nu för ganska många år sedan. Konsten att stå över alla hinder.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska