Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni får nöja er med en kort, tramsig och ytterst haltande fyrrading. Puss på er! <3


Opiatgrabbens slughet



Jag har ändrat på min livsstil och har funnit inre frid;
jag har kickat horse och fultjack genom mod och sunt förnuft.
Ja, jag knarkar bara syre och har skippat stress och strid.
Nu till sist jag lever livet och injicerar lite luft.



Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-03 18:15



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En " slug " text med fin rytm och ( som alltid ) bra rim som lämnar läsaren med hjärtat i halsgropen . . .
2022-01-12

  Foohexa
Bakstycke"
Som det heter i nålkretsar
2022-01-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så han gå åstad å ändra sin läsekrets och vända sig till de skenheligas församling med söndagskolelyrisk berusning.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP