Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älsklighet.....



Jag övervintrar
min älsklighet
Längst underst i mitt nedre hudlager
Låter jag mig vara allt annat än sluten
Med hjärtat utslaget i blom
Där våren har förälskat sig
Långt ifrån utomstående vintrar




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-04 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska