Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll käften på dig ditt jävla psykfall!

 

Sanningen är alldeles för hotfull, smärtsam, vänder allting upp och ned och skakar om livet.
Bäst att göra som vanligt till varje pris förneka och förtränga, låtsas som ingenting i ett harmoniskt status quo, lugnt, tryggt, säkert, smärtbefriat, själens död fullkomligt meningslöst, sanningen, sanningen, sanningen är ett hänsynslöst monster som måste likvideras, förnekas och förträngas tills det är som att traumat överhuvudtaget aldrig har inträffat. Det ska vara positivt, optimistiskt och bara allmänt mysigt skönt att leva för vi lever ju i ett fullständigt tryggt och säkert, lugnt och fint välfärdsamhälle. För så är det, så är det, så är det! Kom inte här och prata om sanningen för vi mår ju så himla bra. Det ska vara gott att leva! Vi har inte förträngt och förnekat några problem och trauman så håll käften på dig!
Vi har inte några psykiska problem så ta och åk ned till akutpsyk med dig ditt jävla psykfall!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-06 15:05



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, man vill inte höra på det örat.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP