Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad med hjälp av Bodingen.


Limerick

 

 

en man ifrån orten Spånga

hade byxor alltför trånga

hade svårt för att gå

klämde kulorna två

stegen blev därför ej långa

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-07 10:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Psst! Rosen, "klämde kulorna två", inte för att jag ska mästra dig men en limerick ska ju helst innehålla något ekivokt ;-)
2022-01-10

    Lena Staaf VIP
Kul med limerick!
2022-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Bravo.
2022-01-07

  Sparvögat VIP
Hihihi, den var rolig…
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP