Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur?

Jag tror att alla letar vi efter samma sak. Det spelar ingen roll om man studerar eller jobbar eller om man bara rumlar runt. I slutändan ska vi hitta en vardag som funkar bäst.




Prosa av Emil Ågren
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-09 12:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Småklurigt funderat!
Min vardag är ej likt
Din vardag. Det är
en Helgdag!
;)
2022-01-09

  Den skrivande tysta
Vardagen kanske är meningen med livet...?
2022-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Och sedan?
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren