Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inför körkortskrav för föräldraskap? Ja, tack. [Och, japp, det är jag på bilden.]


Älskade unge!

 

 

falskare och fulare än löften

vidrigare än utlovad trygghet

vulgärare än ömhet och värme

mer obscent än trohet och kärlek

ruttnare än smekande kindpussar

 

 

 

viskar barnet svarta vaggvisor

med Jim Beam-nappflaskan i handen

- och den tomma ölburkens skallra -

inlåst bakom galler av slitet trä

så mamma välsignas med stillhet och ro

 



 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-10 18:57



Bookmark and Share


  Foohexa
Med det sagt är jag övertygad om att Sir Ekholm skulle bli en fantastisk farsa med all kunskap som bor i dom stegen:)
2022-01-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Här får ni en tankeställare : Skulle du själv vilja vara förälder till dig själv ?

Skulle jag vilja ha en pappa som mig själv ?

-Ja,för fullkomlig är ingen förälder.
2022-01-17

  Foohexa
Jag vet många fantastiskt fina människor som inte hade funnits då medan dom flesta utav dom värsta jag någonsin träffat på hade det.
Funderar vem jag själv skulle våga lita på att utfärda ett sådant körkort
Skulle det finnas privatiserade intensivkurser i det också och vad skulle det isånna fall kosta kvinnan att köpa sin statliga rätt att föda ett barn.

Jag förstår vad du menar men jag tror inte föräldrarkörkort är riktigt genomtänkt då brännvinsmonopolet också är statligt.
Samt våldsmonopolet

Det finns ett par länder som har och som fortfarande praktiserar liknande ideer.
Men det vet du nog:)
2022-01-16

  Ohappa
Svartaste svärta.
Jag håller fullständigt med bildtexten.
2022-01-14

  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Lena - mänskligt armod !
2022-01-12

    Lena Staaf VIP
Ödesmättad text! Griper hjärtat.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP