Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och isberg de smälta



En ovanlig morron i våra sovrumsfönster.

Det är ovanligt varmt
för årstiden.

Man hör näktergalen. Den har redan kommit.



Och isberg de smälta
och skava mot kontinenten,
"äntligen vår !!!" säger vi högt.



Vi klarar oss alldeles utmärkt
utan vintern

och går mot solsken

vi skina.






Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-11 08:49



Bookmark and Share


  Niliboy
Men isbergen då, de klarar sig inte utan en rejäl vinter! Ja huga ligen!
2022-01-12

  Kajan VIP
Aningslösheten och det lätta anslaget lyfter texten och skapar en surrealistisk känsla.
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg