Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:a hjälpen

 

Första psykiska
och själsliga hjälpen:
Kärlek, inlevelse, empati,
förståelse, fysisk beröring
och så småningom humor.
Kvalitetskultur och vistelse
i naturen samt en god dialog.
Plus naturligtvis Guds hjälp.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 23:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väl sammanfattat!
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP