Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

Trodde det var dig jag sökte men
jag sökte mig i dig
Bad dig om bekräftelse
skrek efter din kärlek

Genom att hålla i dig för hårt gick du sönder

Allt jag ville var att bli sedd
men vågade aldrig ens möta min egen spegelbild
Så förväntade mig att du skulle säga till mig
alla de vackra ord jag aldrig kunde ge mig själv




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-12 21:24



Bookmark and Share


  Stisse
Tänkvärt och fint diktat.
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas