Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otid

Än en gång väcks jag i otid
Kan det vara demonerna
Som snurrar i väggarna
Eller är det råttorna
Som dansar bland dammtussarna
Eller är det kanske någon
Som brutit sig in i mitt tak?
Och bankar i golvet
Varje gång han blir rastlös




Prosa (Kortnovell) av Emil Ågren
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-13 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren