Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två minuters skriftslafs, varken mer eller mindre…


Nyskriven smörja

 

Jag skriver
Jag blöder
Andas in oinbjudna fester
Duger, men är inget att ha
Accepterad
Men kasserad
Livet är lampan jag aldrig tände
Nu möts vi i tonårssvärmeri
Jag gör sorti
Allt är förbi
Jag skäms och lägger mig platt
Hör mannen med liens skratt
Checkar ut från livet, schack matt.

•••




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-15 20:50



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du vet att jag älskar den här dikten!
2022-01-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nyskriven smörja brukar oftast efter spontanitetens ryckvisa hugg visa på ett fulländat poem efter de styckvist lustmördade orden.
2022-01-16

  Ohappa
Ligg alldeles stilla, så kanske han inte ser dig :)
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP