Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intill Midgård just bakom macken


Solvindar och gatlyktor

Du lär dig prata
jag borde lära att förstå mig själv
du lär dig äta själv
varför kan jag inte vara utan tröst?
du lär dig gå
jag vill lära att tycka om mig själv
du lär dig strategier och knep
jag står blickstill och försöker finna en väg
du lär dig saknad
jag saknar glöden, själva essensen. Men något gör att jag vill vara med. Något driver mig att motbevisa just de farhågor som är sanningar.
I dig är ljus
jag räddas av att det i mina salar ännu är dunkelt




Fri vers av Abel Pongo
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2022-01-16 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo