Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag föddes var misstaget jag aldrig kunde reparera

 

 

Jag var ful, dum och naiv,

önskade mig en dröm i dina hjärtslag;

ett övertramp vulgärare än födseln.

Jag var glad, plump och smaklös

när jag trodde på dina svettiga lungor;

och de bländade blåklockor du gav mig.

Jag var bara ännu ett ödelagt underliv,

- en förtvinad fitta i mängden -

av din köttsliga blombukett.

Jag var den som gjorde motstånd: 

den som höjde sin röst utan att fråga...

den vars stämma du smekte till tystnad.

 

*

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-18 16:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Man vill bara älska dig för din styrka att sätta ord på det liv du fick och vad det gjorde dig till.
2022-01-19

    Lena Staaf VIP
En hemsk text. Och hemskt genialisk.
2022-01-18

  Ordsus
Starkt och djupt berörande.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP