Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänd livet ryggen

 

 

Mamma jag vill hem.

Låt mig förintas till mig själv

inuti dig.



Öppna din skrevfamn,

ta emot mig som ett krälande sår

och vanvårda mig fri.


Eller hellre:


Låt mig simma i det inre,

bort från dig och in i den mynning

som borde ha avlossat mig mot ditt ansikte.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-18 17:56



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En uppoffrande tankeställare med uppviglande uppmaning till frigörelse.
2022-01-20

  Ohappa
Satan i gatan! De tre sista raderna! Grymt, bra.
2022-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Sårigt, omskakande, spyr orden sin galla över livet som blev och inte. Du väjer inte för bistra sanningar. De gör ont att läsa. Det är bra. Allas liv är inte rosenrött.
2022-01-19

  SatansSon VIP
Grymt bra
2022-01-19

  Öknens Ros VIP
Att vara eller inte vara, det är frågan.
2022-01-19

    Lena Staaf VIP
Riktigt grym. I båda bemärkelserna.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP