Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små hål rakt igenom

Såren, ärren på ytan
De går djupare än så
Rakt igenom mig

Sårar för att leva, lever när jag såras
Lever för att andas
Ett andetag, bara ett

Sprickor som når längre in,
Få mig att känna
Få mig att andas

Tänjer på gränser, ser mellan fingrar
Smärtar, rispar, andas
Går sönder och pusslar ihop

En kvävande hunger
Brinner, kokar, svämmar över
Döljer, slätar ut

Små hål rakt igenom, de blir alltid kvar
Jag faller isär
Försöker gå ihop en gång till




Fri vers av Lucia M.
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-19 21:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra sammansatt och stark i sin förmedling - snyggt
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lucia M.