Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolavslutning

Det ilar i magen
Men inte är det tyngd

Förväntan
Spänning

Det pirrar till i tårna

Pirrar i varje nerv
Bildar en energi och tillslut

Är jag bara en atom
Som studsar omkring

Vill bara springa
Vill skratta och skutta

Ska låta fötterna lätta
Ska låta vinden ta tag

I mig för idag

Idag är jag påväg
Äntligen påväg




Fri vers av Lucia M.
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-06-10 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucia M.