Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrad

Jag
Letar och letar
Det jag tappat bort
Bara jag

Inte tår, inte axlar
Inte kött, inte skelett
Inte känslor, inte tankar
Bara jag

Det min levnadsmaskin
Göder och håller vid liv
Bara mitt
Mitt jag

Inte där, men det ska finnas här
Där jag alltid haft det
Vad finns kvar?
Är det-
Jag?




Fri vers av Lucia M.
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tror jag finns, därför tror jag att jag tror att tänker att jag tänker, tänker jag - att jag finns, för att jag finns, tror, och tänker jag, det finns i alla fall? (tror jag? :)

"nibbana is
but not the man that enters it
empty phenomena roll on!
this is the only right view"

"god, if there is a god - save my soul, if i possess a soul"
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lucia M.