Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var docksöt den lilla flickvännen !

Hon var docksöt den lilla flickvännen jag för länge sedan hade.
Väldigt ömsint ,snäll charmig samt med temperament.
Blond, blåögd, samt en väldigt fin kropp som jag ibland beträdde med min snopp.och vackra ben, den ni.
Håret var inte så tjockt men väldigt vackert intill midjan, alldeles ljust liksom henne ljusa mjuka hud.
Så söt att män i tunnelbannan kom fram och försökte ta kontakt som hon snäste bort argsint.
Sjutton år och älskade sex, amorösa charader med eskapader.
Hon tyckte om att brottas med mig.
Hon hade ett runt litet gulligt brunt födelsemärke på den välformade lilla rumpans ena skinka. Samt ett fräckt ärr på ena vaden efter en olycka .
Hennes ena blygdläpp hängde ut.
Hon var så söt och sjutton år.
Älskade med , humor,värme och känsla.
Red på mig, knäppte med fingrarna nynnade en sång och vickade med underlivet.
det ni!




Övriga genrer (Essä/Recension) av mik mikelson
Läst 123 gånger
Publicerad 2022-01-20 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mik mikelson