Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där han låg naken över henne. Hon sade duktig pojke efter att han fått utlösning. Naken, som jag är


Hon klappade honom på rumpan

Hon klappade honom på rumpan
-Och sade duktig pojke när det gått för honom.
Idag är det fri entré,Har du en vacker vy?

Dina ögon
Du ser mig
Naken, som jag är
Hon sjöng så högt och fints att Amors pilar sköts iväg.
Utsträckt över madrassen vid balkongdörren en varm solig sommardag
Och solens strålar kittlade henne fitta.
-Har du en vacker vy?
Han sade intet utan sträckt sig över henne.
Han tog fram kanonen och sprutade henne fullt ut på brösten med vällust.
Hon skrattade högt åt det hela,
täckte för ansiktet med en handduk som skydd.
Och smeker mig med din blick


Dina ögon slickar mig
Tills kroppen inte orkar mer
Och skrikandes ger jag upp

Blickar som ger,
Blickar som tar
Men aldrig mera än blickar

Plågsamma blickar
som berättar om mera
Blickar som får mig att vilja

Önska att ögonen ersattes av läppar
och blickarna utav din kropp

Du har varit i mig
Sett mig
Naken, och viljande
Hon klappade honom på rumpan
Där han låg naken över henne.
Hon sade duktig pojke efter att han fått utlösning.
Kvinna, och oskuldsfullt barn.


Du är en gåva till mig!

Dina snälla ögonsom bär månen har förtrollat mig.
Din mjuka rosen mun gör mig lugn.
Din söta näsa vill jag kyssa dina ben likaså
Dina fina ben gör mig upphetsad och svag.
Din personliga själ som bär vill jag lära känna väl.
Ditt soliga leende vill jag kyssa och den vill jag smeka .
Dina bröst lämnar vi därhän.
Din stortå är så söt
Din hals vill jag kyssa och smeka samt leka med hela din kropp.
Du är en gåva till mig!
------------------------------------------------------------------------------------
Du kom till mig med en känsla av vällust, lycka, rosendoft.
Du luktade sommar i håret som var just långt.




Fri vers (Fri form) av mik mikelson
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-26 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mik mikelson