Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag behöver


Det enda jag behöver
Är kärlek
På kärlek ska jag äta mig mätt
Jag ska dricka ur kärlekens floder, ur älvar och vattendrag
Jag ska skyla min kropp i kärlek
Och värma min själ med en sprakande brasa av kärlek
Jag ska somna i trygghet, vakad av kärlek
Jag ska vakna till kärlekens ljus och fågelkvitter
Jag ska andas kärlek och andas in den kraft som den ger i mitt liv.
Jag ska älska, älska så bergen skakar och forsarna mullrar.
Hatet ska jag släcka med kärlekens vatten. Isarna ska jag smälta med kärlekens hetta.

Kärlek är det enda jag behöver
Kärlek behöver du och jag
Och världen




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-01-20 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP