Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare

Ibland måste vi bara gå vidare
Lämna de taggar som kastats mot oss
Lämna det hån som ropats mot oss
Lämna det förakt som kantat vårt möte

Ibland måste vi bara gå vidare
Skaka av oss manteln av otillräcklighet
Resa oss från smädelsen och förlusten
Lämna det hat som brinner inom oss

Ibland måste vi bara gå vidare
Vara den förändring vi önskar
Vara den kärlek vi inte mötte
Förstå att den andre är svag

Styrka är att bara gå vidare
Och inte låta det som skett
Styra vår framtid och väg
Bara lämna det mörka och destruktiva

Lämna det onda utom oss
Lämna det onda inom oss
Och bara vandra mot solen
Och möta friska vindar och kraft





Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-01-20 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP