Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påklätt avklädd


Mitt undertyg
Håller mig inne inatt.
Jag tar mig inte ut,
Ur dess slutna sömmar




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska