Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faders hjärta

Du lugnar ett bultande hjärta
Du läker en söndrig själ
Du tar all min svåra smärta
Och vill endast allt mitt väl




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-01-21 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP