Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nonsensflickan och klistertuben.

jag tömmer tuben i min mun
som en kall sats
fast klister smakar inte salt
så som du gör

trots att du kysste mig ibland
så vittrade jag
men om nu inte klister hjälper
då är jag förlorad




Fri vers av Solbarn
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-07-31 18:46



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vasst och riktigt snyggt!
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Solbarn