Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farliga fönsterlekar.

jag bor inte här längre
och jag är inte fri,
så mycket trängre
med för mycket eufori.

från mitt fönster ser jag
hela världen utan slut,
så jag tar tag
i fönsterkarmen och kastar mig ut.




Fri vers av Solbarn
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-07-31 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solbarn