Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Soluppgång över Eskilstuna


Möta soluppgången



Jag tänkte jag skulle


möta soluppgången idag.


se solskivan stiga över jordens kant


hur den vandrar uppåt


och kastar sitt färggranna sken


över stad över land


så  Jag vaknar tidigt


kokar mig lite kaffe


lägger mig tillrätta


i sängen ännu varm


efter nattens sömn


sakta börjar det ljusna


solen har lämnat andra sidan


och börjar lysa på vår plats


av det runda klotet


det är vackert när dagen randas


och allt väcks till liv igen


@stinajpoesi




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2022-01-26 09:06



Bookmark and Share


  HelenaW
Finstämd
2022-01-27

  Niliboy
Så fint det som jag tycker är svårfångat!
2022-01-27

  ULJO
Vacker bild
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP