Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statlig Standard

 

Aftonbladet och Expressen
en skatt, expert på en kvart
bolagspakten, tredje statsmakten
åsiktskatalog skapar lynchmobb
och lämmeltåg
Fotnot för jubelidiot;
- fotfolket är finessen

Verklighetsorientering med SVT
zappa såpa, samma soppa ska vi se
så vi kan ses och resonera om det

Hypnotiserande, transformerande magnet
suger in individer och spottar ut allmänhet

Vardagslyx i verklighetsbox
2×2×2, lågt till tak som du kan förstå
här är du fri utan att någon lägger sig i

Gemenskap har en skapande egenskap
men också ett kapande av egen sak

Cyberrymdens stjärnskott
snusförnuftiga och självutnämnda
stiger från tv-soffan
delar ut reprimander som polisaspiranter
pekpinnar och personangrepp
Eget lågvattenmärke över andras tankebrott

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-29 13:24



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Frän dumhetsförklaring även av oss som använder Public Service.
2022-01-29

  Kajan VIP
Kuben 2•2•2 som ram för frihet, den bilden säger så mycket; liksom resten av denna smått halsbrytande ordresa, ett omskakande regelbrott.
2022-01-29

  Kungskobran VIP
Självutnämnda åsiktsexperter en mass
jag tycker de är kass
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP