Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär


Pennan dansar över pappret.
Suddiga streck av blyerts kladdas ut och blir gråa nyanser på det vita arket.
Starka explosioner av pigment lägger sig på i linjerna på skissen.
Penseln stryker konturer med färg.
Musiken dånar i öronen, vackra melodier som förs över på pappret på ett poetiskt sätt.
Detaljer så tunna som luften i rymden.
Färger så djupa som havet.
Tanken på dig för varje drag med penseln och streck med pennan.
Bilden där min hjärna har fått uttrycka sig med kreativitet.
Bilden där mitt hjärta har fått uttrycka sig med djup och mening.




Övriga genrer av clwa
Läst 116 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-27 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

clwa