Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

Här är jag, i nuet.
Jag tänker på framtiden.
Jag tänker på det förflutna.
Jag har ingen aning om vad som kommer ske i framtiden.
Inget ändras i det förflutna.
Människor älskar kontroll. Vi hittar sätt för oss själva att kontrollera något i våra liv, så vi kan känna att vi bestämmer. Det enda vi inte kan kontrollera är tiden.
Minuter, sekunder, timmar. Ett koncept som vi själv kom på och lever som slavar efter.
Vi måste lära oss släppa kontrollen.
Här är jag, jag tar djup andetag och gör det bästa av min situation.
Här är jag, i nuet.




Fri vers av clwa
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-11 09:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vem kontrollerar kontrollanten som kontrollerar kontrollanten…….
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

clwa