Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuk

Avundsjuka.
Den värsta känslan att ha, särskilt när man är avundsjuk på slutet. När man längtar efter den eviga tystnaden och fridfullheten.
Man blir arg för man är avundsjuk på alla som har det bra. Man är avundsjuk på deras skrattande och lättsamhet till livet. Man är arg eftersom att man vet att det är något man aldrig kommer få. Det kommer inte att bli ens eftersom att man fortfarande är avundsjuk på dem som har det värre. Man strävar efter två saker samtidigt, vardera sak i motsats ände.
Egentligen kanske jag bara är avundsjuk på allt och alla som inte är mig själv.




Fri vers (Spoken word/Slam) av clwa
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-21 12:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Avundsjukan är socialismens bästa vän
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

clwa