Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


längs lugna gatan


Lite feng shui


Ett meditativt lugn

Avskalat

Lite feng shui
utan onödiga
störningsmoment

Råder längs lugna gatan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-27 12:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett lugn kan eftersträvas ibland. Men även utmaningar!
2022-01-27

  ULJO
Finns verkligen lugna gator?

2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP