Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg bara inte att jag inte lever i verkligheten, just för att ni också nu befinner er där. Det är väl därför ingen vill veta sanningen om det som händer i samhället där bakom de stängda dörrarna får alla vara ifred


måste vi ta bort väggarna för att ni ska se

Nej, vi har blivit försenade, det kom en som
tidigare arbetat inom
kvinnojouren och satte käppar i hjulet för oss
ja, jag vet vår kvinna på fältet
tvingades göra en ny anmälan
nej, det vet jag inget om.

Nu lite från mannens perspektiv
psykvården, samhället lät honom
bete sig precis som han ville
mot henne, han var förankrad med
en fast anställning och senare ett
eget förstahandskontrakt
lite ryggdunkningar hos polisen
och förståelse hos psykläkarna
gjorde att han inte stoppades
i sin destruktiva handling

endast kvinnan visste om hur dåligt han
egentligen mådde och bara hos henne
kunde han få ur sig alla svåra känslor
som han fått av trauman i sitt liv.

Varför stoppade ni mig inte, uppgivet
riktar han den stora skuld han känner
till läkarna, som han lyckades dupera..

Nu lider han svårt av det som hänt
undanstoppat i hans medvetande..

ser han henne svårt skadad av misshandeln
egentligen tycker han att hon borde tåla lite
men under hela det utdragna övergreppet...

fick hon än mer skuld av samhället
kan det ha blivit en vård skada för
hon fick skulden och nu får hon inte
längre vara med någon man eftersom
hon inte klarar av att hantera männen.

Jag vill ha både faderskapet och
att min vård skada blir fastställd
men nu kontrar de med
att omyndigförklara mig
särskilt med tanke på vem
som fick min kommentar..

Är det nu jag behöver hjälp?

Inte av vården, av den man som efter
nu kan tala öppet om hur psyket och
socialen agerat, advokater och andra
som talat om att "sten i säck" eller var
det "sten i påse" skrivet om kvinnan?

Det är nog bättre vi slutar småprata om detta.

Håller med, vi måste få ihop skadeståndet
så kvinnan på fältet kan bygga sitt hus där
och mannen vet jag inte om han klarar det?

Ja, känns bra, bygga huset med bassängen.

REHAB, för de män som inte blir stoppade
i samhället, de män som inte vill få stämpel
det är inte någon sjukdom, de behöver bara
ändra tanken att det är tufft med övergrepp.

Kvinnor av kött och blod ska inte bli deras
måltavla, därför hoppas jag mannen börjar
skapa silikon dockor till detta REHAB hus.

Ersättningen som jag begär ska gå till huset.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-27 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP