Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kommer våren...


Katakomben del 2

KATAKOMBEN DEL 2

Inuti min katakomb
sprängs min bomb

och öppnar för
våren utanför

som är varm
som en barm

och berusar
och fötjusar

min lugna promenad
i min sköna stad

som är utan namn
men har en öppen famn




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-01-29 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP