Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En dag av de dagar vi fick

En dag som alla andra
En dag av regnvått slag

Med blåst och prickmönster
över klarglas

En dag sedd ur ett visst
perspektiv
Fångad av dropparna
mot rutans transparans
och trötta tankars diskrepans

En dag av de dagar som gick
Lite blåsig våt och kall

En av de dagar vi fick




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-29 15:46



Bookmark and Share


  ULJO
Denna dagen ett liv
2022-01-30

    Lena Staaf VIP
En gåva trots allt.
2022-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP