Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29/1

Väntade vindar; 
verkar vara verklighet 

- västan viner vilt




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-29 16:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snygg haiku på vara v-ord.
2022-02-03

  Gunnel Eriksson VIP
Skickligt att bara använda ord
på samma bokstav och ändå
få till en bra haiku.
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP