Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empty nest

Snart flyttar ni två
Som en gång var så små
Som fyllde hemmet med liv
Med glädje och bråk och kiv

Snart blir jag ensam utan er
Vad kan då livet ge mig mer?
Vad kan jag göra ensam kvar
När ni var allt jag har.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-01-30 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP