Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite vi vet

Det är så lite vi vet om varandra
Så oändligt lite vi känner till
Fastän vi tror att på samma väg vi vandra
Det är inte alltid som vi tror eller vill

Som främlingar möts vi på färden
Och möter tillsammans världen

Känner jag ens mina egna tankar
Vet jag när själen lättar ankar
Känner jag vinden som viskar mitt namn
Att jag ska segla till annan hamn




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-30 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP