Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnig Iakttagelse

Igår såg jag en kvinna på tåget
Hon satt och tittade ut genom den smutsiga rutan
På andra sidan öppnad sig en blå himmel mot gyllene ängar
Men jag tror inte hon såg fåglarna dansa bland molnen
Eller märkte min blick från det slitna sätet
Försjunken i tankar blev hon likt en svala
Befriad från pendelns trånga väggar
Försvinnandes bland passagerarna kvittrar hon en melodi
Om en morgondag vi möts igen
Resandes mot ett annat mål




Fri vers av ToHi
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-31 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ToHi
ToHi